lauantai 12. marraskuuta 2016

Toinen viikko

Ensimmäinen kokonainen työviikko takana. Fiilikset työn suhteen ihan suht hyvät. Päivät menee italialaispojan perässä juoksemisessa ja yleisen työrauhan ylläpitämisessä, joka täällä vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä. Täällä kun ei välitunteja tunneta, niin päivän aikana ei olla hetkeäkään oppilaista erossa. Yksi vartin mittainen pihalla olo kuuluu päivään, ja sekin menee mun osalta lasten kanssa futista pelatessa. Ja lounaskin syödään luokassa. Eiköhän työ helpotu jonkun verran kun oppii tuntemaan luokan oppilaat paremmin. Toivottavasti.


Talvimyrskyt on iskenyt myös tänne tällä viikolla. Lumi ei yllättänyt maltalaisia mutta vesisade ja kova tuuli ylläti. Lämpötila on pysynyt parissakympissä, mutta myrsky on ollut samaa luokkaa kun somemyrsky jonka aiheutti Aleksin twiitit liittyen siihen, ketä palkataan Espooseen ja ketä ei. Ilmoista johtuen viikolla illat on lähinnä mennyt salilla tai kämpillä.
  Eilennä perjantaina tuli kuitenkin lähdettyä "bilekaupunki" Pacevilleen kattomaan millanen meininki siellä on. Ilman siipimiestä joutu lähtä etenemään mutta ei se menoa haitannut. Pari tuntia irkkupubissa jalkapallon ja karaoken parissa, jonka jälkeen yökerhon puolelle. Eniten tälläistä nuorta kymiläistä hämmensi se, että viiden metrin välein lyhyeen mekkoon sommistautunut neitokainen ehdotteli mukaan lähtemistä. Ja ymmärtääkseni tää touhu ei olisi ollut mulle ilmasta, joten kävelin ylimielisesti vain ohi. Mutta kokonaisuutena Paceville vaikutti oikeen hyvälle paikalle viettää viikonloppua. Arvosana 8+.


Lutuuria?

Oppilaan piirtämä kuva Messistä

Paikallinen paja

Tuulinen Sliema

Paikalliset "Veikkoset" kehittääs junnuja

Pelastus

Yöllinen vesisade







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti