tiistai 22. marraskuuta 2016

Kolmas viikko


Kolmas viikko vietettiin Maltan talvea. Koko viikkoon ei aurinko näyttäytyn montaa kertaa, sää oli navakkaa tuulta ja vesisadetta. Työpäiviä kertyi viikolla täydet viisi. Noin viiden tunnin työpäivät eteni edelleen samalla kaavalla, koitan pitää yhtä lasta paikallaan ja muita yhdeksää hiljaa. Lopputulos oli välillä onnistunut ja välillä vähemmän onnistunut. Kielitaito on parantunut jonkun verran, joka on hieman helpottanut työskentelyä ja muutenkin elämää täällä.
    Viikko tosiaan oli lähinnä töitä ja salilla käyntiä. Iltasin ratkottiin pokerimestaruuksia, josta allekirjoittanut käveli lähes aina mestarina pöydästä pois. Tietenkin. Perjantaina yksi "bb-talon" asukkaista vietti viimeistä päivää Maltalla, joten lähdettiin porukalla kaupungille nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta. Varmaan arvaattekin kumpaa tuli nautittua enemmän. Ilta oli hyvä ja onnistunut.
Lauantaina mulle iski jonkun asteinen miesflunssa jonka takia viikonloppu meni suunniteltua rauhallisemmin. Tauti jatkui aina maanantai-iltaan asti, joten töistäkin piti muutama päivä huilata. Huomenna keskiviikkona taas työvermeet ylle ja töihin. Motivaatio on tietenkin kohillaan. Olispa jo perjantai. 
    Puoliväli matkasta on siis ylitetty ja edelleen kaikki on hyvin eikä koti-ikävää ole havaittavissa. Hommat etenee.
Ei niin aurinkoinen Sliema
Eletään marraskuun puoltaväliä ja koulussa joulukuvat on se isoin juttu. En ymmärrä.

Maltan Presidentin puoliso tuli kouluun kyläilemään.

Paras kuva jonka arvovieraasta sain



Vallettan pääkatu täysissä joulukoristeluissa. Maltalaiset on turhia intoilijoita ton joulun suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti