perjantai 9. joulukuuta 2016

Kaikki kiva loppuu aikanaan

Viimeistä päivää Maltalla viedään. Illalla klo 17 lähtee lento Saksan kautta kohti kylmää ja lumista Suomea. Kaikki kiva loppuu aikanaan. Kotiin on aina kiva palata, mutta toisaalta ei haluis vielä täältäkään lähteä. Tää kuusi viikkoa on ollut aivan huikea kokemus. Pääsin työskentelemään täysin uudenlaisessa koulumaailmassa, johon sopeutuminen vei oman aikansa. Tutustuin uusiin ihmisiin ja sain jopa muutaman uuden facebook-kaverin itselleni. Maana Malta on erittäin kiva, muutamia hieman outoja käytäntöjä lukuunottamatta. Yöelämä oli tosi jees, muistaakseni.
   Haluaisin kiittää työkavereita ja oppilaita joiden kanssa työskentelin, mutta tuskin ne tätä blogia lukee joten aika turhaa. Ja vaikka lukisikin ni eihän ne ymmärtäisi. Mutta Thanks kuitenkin.
  Voin kuitenkin kiittää kämppäkavereitani, kaikkia neljää joiden kanssa tuli aikaa vietettyä. Kiitos että kuuntelitte öisin tulkintojani James Bluntin herkistä kappaleista, olitte loistava yleisö! Kiitos että autoitte hoitamaan yhteisiä asioitamme kun mulla kielimuuri tuli vastaan, tätä tapahtui harvoin mutta kuitenkin. Thanks!
 Ps. Svetlana ja Jelena (nimet muutettu), teijänkaa oli ihan kiva pelata korttia ja juoda Valletta viiniä. Kortin peluussa kehityitte ihan kelpo pelaajiksi, mutta Valletta viinin kanssa kehitystä ei oikeen tapahtunut. Viikonloppuna kun otatte taas niin molemmille riittää muutama mukillinen, vaikka toinen väittäisikin ettei tule helposti humalaan... Älkää liftatko kyytiä jooko. Kiitos että lainasitte mulle rasvaa ku mun käsi alkoi kuivumaan. Iso kiitos että autoitte VÄLILLÄ yhteistentilojen puhtaanapidossa, vaikka lopulta siivousvälineet hajotittekin. Mutta sattuuhan sitä, ja annan sen teille anteeksi. Yrittäkää pitää hauskaa viimeinen viikko vaikken ole seurassanne, älkää riidelkö vaan olkaa sovussa. Muistakaa että jos eksytte, voitte aina soittaa mulle!
   Pss. Jätin munani jääkaappiin, voitte käyttää niitä.

Ciao!



Opettajien pikkujoulut

"kultakalaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti